Ποιοι είμαστε


Τo TVSCHOOL είναι το πιο σύγχρονο ψηφιακό σχολικό βοήθημα, για την ετοιμασία του μαθητή για την επόμενη μέρα με ένα κλικ. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές από την α δημοτικού μέχρι και την α λυκείου.


Περιλαμβάνει 5.000 βιντεοδιδασκαλίες, 5.000 τεστ, 1000 προσομοιώσεις της θεωρίας, τις λύσεις όλων των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων, 300 μαθήματα υπολογιστών, τη πρόοδο του μαθητή σε καθημερινή βάση και πολλά άλλα.


Στη κατασκευή και επιμέλεια της εκπαιδευτικής ύλης αυτού του έργου έχουν λάβει μέρος 30 και πλέον καθηγητές που έχουν επιλεγεί με πολύ αυστηρά κριτήρια. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τους καθηγητές που διδάσκουν τα μαθηματικά του γυμνασίου και της α λυκείου και τη γλώσσα σε όλες τις τάξεις του δημοτικού.


Ο κ. Στέφανος Κεϊσογλου μαθηματικός, Διδάκτωρ Διδακτικής των Μαθηματικών στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικός γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, και τ.Σχολικός Σύμβουλος.


Ο κ. Σωτήρης Λουρίδας μαθηματικός, ειδικός θεματολόγος των Μαθηματικών Ολυμπιάδων και μέλος της Ε.Μ.Ε. και Α.Μ.Σ (American Mathematical Sosiety). Υπεύθυνος της «Άσκησης του μήνα» της Ε.Μ.Ε. με εύφημη μνεία από το Μ.Ι.Τ. της Μασαχουσέτης.


Η κα. Σοφία Μαστροκούκου Φιλόλογος, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό στις νέες τεχνολογίες, διδάσκει τα αρχαία της Β γυμνασίου και τη γλώσσα σε όλες τις τάξεις του δημοτικού.


Το όλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε κάτω από την αιγίδα του κ. Νίκου Αλεξανδρή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην προέδρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.


Στην δημιουργία του έργου έλαβαν μέρος ακόμα δεκάδες επίλεκτοι εκπαιδευτικοί τόσο στη κατασκευή των βιντεομαθημάτων όσο των τεστ, των λύσεων των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων αλλά και στις διορθώσεις της ύλης. Είναι ένα εκπαιδευτικό έργο με το γιγάντιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο των 65 gigabytes.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης όλη τη σειρά του office με διαδραστικά ηχογραφημένα μαθήματα στα προγράμματα Word, Excel, P.Point, Internet Explorer, Windows. Σύντομα θα ανεβάσουμε εκπαιδευτική ύλη για τρεις ξένες γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά Θα λειτουργήσουν επίσης online πανελλήνιοι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα για τους νικητές.


Οι καθηγητές που σχεδίασαν και υλοποίησαν τις βιντεοδιδασκαλίες είναι:Μαθηματικοί

Στέφανος Κεϊσογλου

Σωτήρης Λουρίδας

Κ. Δημητρακόπουλος
Φιλόλογοι

Σοφία Μαστροκούκου

Κατερίνα Κολιαράκη

Στ. Ευθυμιοπούλου

Έφη Εγγλεζάκη

Μάγδα Γαλάνη

Αθηνά Πυργιωτάκη

Παναγιώτης Κάπος

Παύλος Γκοτζίνος

Αιμιλία Σαλβάνου

Βιβή Σακκά


Φυσικός Χημικός Βιολόγος

Ιωάννης Παππάς

Γ. Καλγρεάδης

Θωμαϊς Βλαχογιάννη
Αρχική